Hayvancılık ve kasaplık faaliyetleri başladı.
Akkoyun Ailesi 2. kuşağı ile kasaplık ve hayvancılık faaliyetlerini geliştirdi.
"Akkoyun Et Pazarı" Eskişehir’den İstanbul’a taşındı.
Artan pazar talepleri ile Bonfilet markası kuruldu.
İnovatif süreç başladı ve Ar-Ge çalışmaları yürütüldü.
Türkiye’de ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleri ile üretildi.
Türkiye’nin AB normlarındaki ilk Et Üretim Tesisleri için adım atıldı.
Et üretiminde 34-001 Belgesi’ni alarak Türkiye’nin AB standartlarında ilk et üretim tesisi olan Bonfilet Et Üretim Tesisleri açıldı.
Global gıda standardı sertifikası BRC Belgesi alındı.
World Consumer Academy Uluslararası Gıda Kalite Ödülü alındı.
Bonet Döner markası kuruldu.
Üretim teknolojileri yenilenerek, kapasite %50 oranında arttırıldı.
Skinpack paketleme teknolojisi kullanılarak plastik miktarını % 25'e varan oranda azaltan paket optimizasyonlu ve Türkiye’nin ilk sabit gramaja sahip, tek porsiyonluk taze et ve et ürünleri Bonfresh Serisi ile pazara sunuldu.
Sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda Bonfilet kurumsal kimliği ve logosu yenilendi.
X