ÜRETİM TESİSLERİMİZ
İnşaatına 2007 yılında başlanarak 2010 yılında tamamlanan İstanbul Gürpınar'daki Bonfilet Et Tesisleri, Türkiye'de AB normlarındaki ilk tesisi olma özelliğini taşımaktadır. 7.242 m² açık, 10.465 m² kapalı alan üzerine kurulu üretim tesislerinde 300 çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

Üretim tesislerimizde;
-
Tüm karkaslarımız robot kollarla el değmeden depolara taşınmaktadır.
-
Dışarıdan gelen tüm hammaddeler, ürün müşterilerimize ulaşana kadar izlenebilirlik sistemi ile takip edilmektedir.
-
Ürettiğimiz her ürün; hammadde temininden üretime, satış - pazarlama faaliyetlerinden müşterilerimize ulaşmasına kadar tüm süreçlerinde takip sistemimiz içerisindedir.
-
Otomasyona dayalı üretim sistemlerimiz ile ürünlerimiz son teknoloji makineler ile el değmeden üretilmektedir.
-
Üretim ve ambalajlamada kullandığımız yüksek teknoloji sayesinde tüm ürünlerimiz ilk gün ki tazeliğini muhafaza ederek, son tüketim tarihine kadar güvenle tüketilebilmektedir.
-
Hammadde ve son ürün depolarımız, takip sistemi ile 24 saat takip edilmekte ve anlık raporlanmaktadır.
-
Her bir ürünümüz metal dedektörden tek tek geçirilmektedir.
-
Ürettiğimiz her ürün, izlenebilirlik takip sistemimiz ile kayıt altına almaktadır.
-
Son teknolojiye sahip 6 adet MAP otomasyon sistemimiz bulunmaktadır.
-
Döner ürünlerimiz el değmeden robot döner kesme makinasi ile kesilmektedir.
-
Türkiye de sadece Bonfilet üretim tesislerinde bulunan sabit dilimleme makinasi ile istenilen gramajda ürün kolaylıkla servis edilmektedir.
-
Skinpack ambalajlama teknolojimiz ve özel paketleme sistemlerimiz ile ürünlerimiz bir ay süresince ilk günkü tazeliğini muhafaza edilebilmektedir.
