KALİTE POLİTİKAMIZ

Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası

Bonfilet A.Ş. olarak insan sağlığına verdiğimiz değer ile gelişen ve güncel teknolojileri takip ederek müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun özgün , güvenli ve güvenilir ürünler üretip her bir müşterimizin mutlak memnuniyeti için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

Bu hususta firmamızın temel prensipleri ;

  • Ülkemizdeki yasal gerekliliklere, uluslararası anlaşmalara ve uygulanabilir şartlara uyulması, bağımsız, tarafsız, akredite analiz laboratuvarları ile prosesimizin doğrulanması,
  • Uluslararası Yönetim sistemleri ve Kalite Standartları, Helal Gıda gerekliliklerine uygun olarak oluşturduğumuz ürün güvenliği ve kalite yönetim sistemimizin etkinliğinin risk ve fırsatları analiz ederek sürekli iyileştirilmesi, bu doğrultuda hedefler oluşturularak gerekli kaynakların temin edilmesi,
  • Gıda güvenliği esasına dayalı toplam kalite felsefesini benimseyerek, etkili, verimli, yenilikçi ve sürdürülebilir gelişmeyi benimseyen yaklaşımlar ile takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşılması,
  • Sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerimizdeki verimliliğin uluslararası düzeyde rekabet edebilecek seviyeye yükseltilmesi,
  • Üretimini gerçekleştirdiğimiz et ürünlerinde kullanılan etlerin klonlama uygulaması yapılmamış ve genetiği değiştirilmemiş (GDO) çiftlik hayvanlarından sağladığını,
  • Veteriner hekim gözetiminde kesilmiş Helal Standardına uygun hammadde kullanılması,
  • Ar-ge çalışmaları ile geleneksel tatların yanı sıra yepyeni tatların Türk mutfağına kazandırılması,
  • Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımların cesaretlendirilmesi, teknik ve davranışsal yetkinlikleri arttıracak eğitimlerin gerçekleştirilmesi,
  • Müşteri memnuniyet ve şartlarının sağlanması,
  • Çalışanlarımızın ve tüm paydaşlarımızın, iç ve dış iletişim kanallarını kullanarak Entegre Yönetim Sistemimiz ve politikamız hakkında eğitimler ile bilinçlenmelerini, gıda kültürünün gelişmesi için katkıda bulunmalarının sağlanması,
  • Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri ile birlikte riskleri analiz ederek azaltmak ve çalışanlarımıza güvenli, sağlıklı çalışma koşulları sağlanması,
  • Çevresel farkındalığın artırılması, kağıt, plastik gibi atıkların geri dönüşümlerinin sağlanarak çevre duyarlılığı yüksek bir firma kültürünün oluşturulması,
  • Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken etik davranışlar ve sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek Şirketimizde cinsiyet, din, dil, ırk gözetilmeksizin bütün çalışanlarımıza eşit haklar ve fırsatlar verilmesi gıda sektöründe kalite standartlarını belirleyen öncülüğümüz ile örnek bir kuruluş olmak için tüm gücümüzle çalışacağımızı beyan ederiz.

 

Hakan AKKOYUN
Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR